ТЪЖНО! Орлин плака като малко дете! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Поп певецът се разплака, вече не понася напрежението

Поп певеца Орлин Павлов се разплака като малко дете. Музикантът не можа да сдържите сълзите си пред Фънки по време на вечеря. Двамата се бяха усамотили встрани от останалите, за да може музикантът спокойно да си поплаче. Пред Фънки Орлин сподели, че много му липсва Яна и приятелите му.

Орлин Павлов се разплака

Орлин Павлов се разплака

Изненадващо рокаджията се показа с чувствителна душа и остави колегата си да си поплаче. „Не ги спирай“ посъветва го той, проявявайки пълно разбиране към музиканта.

Само ден по-рано Орлин поиска и среща с психолог, тъй като започна да се депресира от затворения живот в къщата. Срещата облекчи душевното състояние на музиканта, но не за дълго.

Въпреки че Орлин е сред малкото звезди, които получиха привилегията да излязат навън заради професионални ангажименти, връзката с външния свят все по-осезателно липсва на певеца. Който накрая не издържа и се разплака като малко дете.

„Не мога да ги спра, разбираш ли?! Не мога!“, хлипаше Павлов. Изглежда поп певецът все по-трудно успява да се справи с принудителния престой. Фънки от своя страна не изглежда по-добре и все повече се притеснява от доброволното си затворничество. Рокаджията от дни също е потиснат и в депресия и настоява да си тръгне по-бързо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар