Какво прави Орлин в банята (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Хванаха певеца в крачка

Опа! Орлин Павлов бе хванат в крачка. Докато останалите съквартиранти се шегуваха край масата, поп звездата бе изловен да се задоволява в Банята. Пръв Фънки се изцепи по този повод, намеквайки, че певеца се оправя сам. Коментарите му бяха подкрепени от Мариана Попова, която доста цветисто, но и доста по-тихо изкоментира навиците на съквартиранта си.

Орлин вече трудно понася въздържанието в Къщата

Орлин вече трудно понася въздържанието в Къщата

След почти два месеца на изолация в Къщата, певецът, а и останалите съквартиранти определено започнаха да изпитват остра нужда от ласки. Някои се тъпчат, други се наливат, а трети се оправят сами. Самият изпълнител доста се смути след подмятанията на Фънки, че „лъска делфина“. И видимо притеснен, но и доволен напусна банята, след като приключи.

Е, Павлов далеч, не е единственият загорял за ласки в Къщата. Преди броени дни Люси и Камелия бяха изловени да правят същото. Двете толкова се затъжиха една за друга, че само се оглеждат да няма някой около тях, за да се опипат. Разгорещените им ласки провокираха и останалите съквартиранти, които също вече едва се сдържат.

И докато Фънки търпи въздържанието си с алкохол и цигари, то Орлин очевидно не може да се сдържи. А щенията му станаха обект на доста солени закачки от страна на останалите в Къщата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар