Организаторката на Мис България призна: Журито не избра Тамара! (Ще върне ли короната?)

Организаторката на Мис България призна: Журито не избра Тамара! (Ще върне ли короната?)
5 (100%) 1 vote

Ирина Папазова, организаторката на Мис България, призна, че Тамара не е спечелила вота на журито

Тамара Георгиева изобщо не е впечатлила журито на Мис България

Организаторката на Мис България призна, че Тамара Георгиева действително не е била посочена от журито за победител! Ирина Папазова разкри цялата схема на конкурса и по-точно – как блондинката с огромен нос успя да се уреди с първото място. Въпреки, че журито е гласувало за друго момиче.

Папазова обясни, че журито гласува за своята фаворитка и е дало най-много места на друго момиче. Самото жури се състои от 19 души, които гласуват съответно за момиче на първо, на второ и на трето място. Първото място носи 10 точки, второ-шест.

Мис България Тамара ГеоргиеваНай-много първи места имала друга участничка, но Тамара имала много втори и трети и затова събрала най-много точки.

Така станала победителка, а короната й няма да бъде отнемана, каза още Папазова.

Тя заяви, че ново събиране и прегласуване на конкурса няма да има, каквито съобщения се появиха в медиите. Според нея скандалът е предизвикан умишлено от фотограф, който пуснал три снимки на Тамара, в които носът й изглеждал ужасно. В интервю пред Виктор Николаев Папазова обясни, че не знае какви са мотивите на фотографа, но снимките на победителката със сигурност били манипулирани, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар