Опра Уинфри се отрече от Меган и Хари! (Водещата заличи интервюто с тях – Вижте причината)

Опра Уинфри се отрече от интервюто с Меган и Хари

Преди седмици стана известно, че Опра Уинфри по неизвестна причина е премахнала интервюто с принц Хари и Меган Маркъл от официалния си канал в Youtube. Интересното е, че най-влиятелната жена в американския шоубизнес го направи без никаква публичност.

Кралски експерти и фенове на двойката предполагат, че тв водещата е решила да заличи следите от сътрудничеството си с двойката. Това отчасти може да се дължи на влошеното здраве на кралица Елизабет II. Може би Опра се опасява от възможна вълна от недоволство и спад в рейтингите, ако се окаже, че интервюто й е причина за влошаване на състоянието на кралицата.

опра меган и хари интервю
Снимка: CBS

Припомняме ви, че скандалното интервю с херцога и херцогинята на Съсекс беше излъчено на 8 март 2021 г. и се превърна в едно от най-рейтинговите предавания в историята на канала CBS. Гледан е от около 17,1 милиона души, което е три пъти повече от обичайния брой гледания. След излизането на интервюто Опра и кралската двойка бяха заляти от вълна от негативизъм, особено от британската преса и представители на елита.

Интересното е, че Опра не е първата знаменитост, която вероятно е решила да сведе до минимум отношенията си с Меган и Хари. Бившата президентската двойка Барак и Мишел Обама се изказаха негативно след интервюто на двойката, заявявайки, че семейните ценности и търпението трябва да са от първостепенно значение. Освен това Барак не покани херцога и херцогинята на юбилея си през август, въпреки че целият холивудски и политически елит беше на светското събитие, пише elle.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.