СКАНДАЛ! Опосума и Ласкин в кърваво меле!

Гласувайте за статията

Опосума на Ирина Сарачинова е готов да влезе в ръкопашна схватка с Иван Ласкин заради шамара, който той й ударил пред десетки свидетели в столичен ресторант.

Опосума е запретнал ръкави да хвърли един хубав бой на Ласкин заради грозния шамар

Сприхавият Ласкин не се сдържал и ударно разредил напрежението, което Сарачинова му причинила с коментарите си за пребиваването му в Къщата на брадърите. Актьорът не понася критични мнения за участието си във VIP- Брадър и когато Ирина Сарачинова се осмелила да направи неласкави изводи за него, Ласкин побеснял, пишат skandalno.net и lifestyle.ibox.bg. Актьорът само търсел удобния момент, за да се обясни с устатата водеща.

И го намерил!

Ласкин се изпарил от заведението веднага щом ударил хубавата Ирина

Двамата случайно се засекли в столично заведение и Ласкин веднага заформил махленска кавга. Грубият диалог не му бил достатъчен и в един момент той замахнал и забил шамар върху нежния лик на Сарачинова. Такъв шамар й отвъртя, че джуките й увиснаха – дебелашки коментирали очевидци.

Вместо да озаптят нервака Ласкин, присъстващите гледали сеир и чакали да видят какво още ще се случи?
Какво ли? Опосума, който узнал за грозната сцена пост фактум, се е заканил да си го върне на Ласкин. И нещата съвсем нямало да се изгладят само с една върната плесница! Като истински мъж защитникът на хубавата Ирина е запретнал ръкави за як бой.
След като “кавалерски” сложил Сарачинова на мястото й, Ласкин побързал да се изпари от заведението. Изчезнал, естествено, без да се извини. От Опосума може да се очаква какво ли не – само имайте търпение да чуете за кървавото меле!

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “СКАНДАЛ! Опосума и Ласкин в кърваво меле!”

 1. Kiro

  Ное. 06. 2012

  ЕЙ , хора писари, спрете да свързвате името на Сарачинов с тази пачавра. ТЯ е ТЕНЧЕВА. И това, че е родила деца от един мъж и ги е отмъкнала от него като му е направила живота Ад не я прави Сарачинова. Тази сбръчкосана лелка била красива? Айде стига бе! Да са живи и здрави гримьорите. За стила и на обличане няма да говоря. Чували провисени на прът закачени-това е точното определение.Мърша и бездарница! Кучка!

  Reply to this comment
 2. Зин

  Ное. 07. 2012

  Защо се хващате да коментирате поредната партенка, която няма нищо общо с действителността? Хората се борят за посетители в сайта, да им кликат на линковете. Те нямат за цел да информират хората, а просто да си правят добра статистика на сайта, че да земат повече пари за реклами 🙂

  Reply to this comment
 3. Velko

  Ное. 10. 2012

  Какво кървово меле Ви се привижда от този Плачко Опосумов. Това да не е да лееш сълзи по несбъднати мечти, мъжкар се раждаш, а такъв не е Опосума и душата му е в гащите, така че не чакайте отговор от него. Единственото което може да му се случи е да поплачи на рамото на Тенчева и така ще приключи тази справедлива за Ирина развръзка. Затова и никой не я е защитил в ресторанта, защото на всеки му се е искало да я зашливи вместо Ласкин. Браво, Ласкин, ти сложи една раздрана смотла на мястото й, вместо всички нас.

  Reply to this comment

Добавете коментар