Омагьосана ли е Софи Маринова?

Гласувайте за статията

В истинска война се превърна битката между Софи Маринова и ДесиСлава за „Евровизия“

И Софка, и ДесиСлава направиха песни за участие в престижния конкурс и всяка се надява да бъде финалистът за България. Разбира се, блондинката има повече шансове от Софито, тъй като визията й била по-европейска. От друга страна тя не пропуска светско събитие и ходи навсякъде да пее без пари парчето си. ДесиСлава води и в интернет класациите за родната „Евровизия“. Преди дни обаче ромката хвърли ръкавица на колежката си. Софи Маринова обяви, че
тепърва започва своята кампания и ще заснеме клип, който ще помете всички останали участници.

Омагьосана ли е Софи Маринова?

Омагьосана ли е Софи Маринова?

Изявлението й ядоса много русокосата бомба от Гълъбово. ДесиСлава побърза да контрира, като се изказа в кабелна телевизия, че Софи Маринова не трябва да се хвали много, за да не я хване някоя магия, фенове на ромката веднага разтълкуваха посланието на блондинката като заплаха и така между двете певици стартира открита война.

Напук на горещите им доскоро чувства една към друга, този път певиците демонстрирали ледено отношение. Софи побързала да напусне клуба с хапливото оправдание, че не иска да слуша пищенето на колежката си, която имала участие във въпросното заведение.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар