Олигархът Динко Динев заби нова миска (Вижте коя му ражда седмо дете – Снимки)

Олигархът Динко Динев заби нова миска (Вижте коя му ражда седмо дете – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Динко Динев смени плеймейтката Мария Цветкова с подгласничка на Мис Българя, тя му ражда седмо дете

Олигархът Динко Динев отново се прочу. И то не с какво да е, а с поредната си жена. Която дори е бременна.

Строителният предприемач ще става пак татко. Любовта към нежния пол са нещо съвсем нормално за двамата братя Диневи. Естествено поредната майка във фамилията е моделка. Тя е подгласничката на Мис България 2013 Даниела Неделчева.

Снимка: Фейсбук

Да си припомним, че преди нея жената до Динев бе плеймейтката Мария Цветкова. И двете миски попадат в леглото на бизнесмена по идентичен начин. Ценителят на женски прелести прибра Мария в Свети Влас веднага след като тя спечели конкурса „Мис плеймейт”.

Тя набързо му роди шести син, а  и баровецът набързо и се насити и след четири години, прекарани заедно я отпрати в столицата.

Динко Динев естествено не седял дълго време без жена. Харесал Неделчева по време на конкурса Мис България 2013. Отначало отношенията им били неангажиращи. Но след две, три години красивата бургазлийка била повишена от любовница в жена.

Баровецът бил горд с новата си половинка, че не харчи безразборно парите му. А се грижи и за интересите му.  И това явно е факт защото бременната Даниела винаги е плътно до любимия си и го следва по бизнес срещи или по хотелските му обекти и строителни площадки. Които са разпръснати из цялата страна.

Снимки: ПИК

Папараци засякоха олигархът и бременната му миска на строежа на мултифункционалната седем етана жилищна сграда в кв. Лозенец в столицата. Която се строи от компанията на дамата братя.

Откакто бургазлийката е спътница на Динев нейния билет за светски вип събития бе отрязан от благоверния й. Манекенка обаче щяла да получи като подарък от щедрия си любими мезонет в сградата пред която двойката бе засечена. Там щяла да отглежда седмото му поред дете, предават от pik.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар