Олигарсите Баневи тънат в невиждан лукс (Вижте палата им в Бояна)

Гласувайте за статията

Арестуваните олигарси Баневи тънат в разкош и лукс, имението им в Бояна е като замък

Милонерите Баневи, които вчера бяха арестувани в Ница са водили живот в невиждан лукс. Подобно на Арабаджиеви и Стайкови и техният замък е обект на разследването на прокуратурата. Която ги обвинява в данъчни измами и пране на пари.

До сега интериорът на резиденцията на Евгения и Николай Баневи е показвана единствено в медията на Барбуков. Който заедно с жена си е техен кум.

Снимки: IN LIFE

Самата госпожа Банева разкрива тогава пред репортерката с голяма гордост, че по нейна идея е целия дизайн на дома й.

Огромната къща, която се намира в полите на Витоша е снабден с басейн, не липсва и сауна. Евгения признава, че когато имат гости вечерта им завършва в басейна или пред рояла. Тя се хвали, че идеята за сауната, която е цялата в прозорци е взела от къща на Тодор Живков в Шабла.

Снимки: IN LIFE

Бившата секретарка на Николай Банев, която му стана съпруга номер 2 се хвали с кичозните си хрумвания. Тя признава, че искала дома им да наподобява джунгла. Затова навсякъде може да се натъкнете на огромни статуи на слонове. А кухненските мебели са поръчани специално от Тайланд и били ръчно дърворезбовани.

Милионерката не спира да изтъква екстрите, с които се гордее. Споменава, че мозайките в баните са от лимитирана серия на Марсел Уондърс.

Стените на корпоративната резиденция пък са накичени с всякакви произведения на изкуството от нашенски и чуждестранни автори.

Евгения се радва, че е натруфила къщата си с корали, мидички, кокосови палми и морски звезди. Донесени лично от нея и съпруга й от екзотичните им пътешествия, предават от ПИК.

Черешката на торта обаче се явяват кичозните им умивалници от злато и сребро. А тоалетната им, която струва 20 хиляди долара ще ви остави без думи. Тя се почиства сама и в такъв клозет ходят звезди от ранга на Мадона и Ким Кардашиян.

Вижте още много снимки от палата на Баневи в Бояна в галерията!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар