Окончателно! Рая Пеева потвърди раздялата с Бахаров (Вижте как го изхвърли от живота си – Фото)

Гласувайте за статията

Рая Пеева потвърди, че с Явор Бахаров вече не са двойка

Рая Пеева окончателно е изтрила от живота си бившия Явор Бахаров.

През уикенда тя бе шаферка на сватба на своя приятелка, която се проведе на хладно в планината. Купонът събра десетки хора, но сред гостите липсваше актьора, който изкарва лятото си на морето. Всеки знае как неудобно се чувства гостенка на сватба, принудена да дойде сама на тържеството, на която всички останали са по двойки. Щом Рая е решила да не вземе Явор на толкова важно събитие, но всичко личи, че между тях всичко е свършено.

рая пееваПрипомняме, че Бахаров пусна обща снимка на двамата за рождения си ден, но явно става дума за старо фото, с което е искал да я спечели обратно. След сватбата Рая пое на море с приятелка, докато Бахаров се теши с ранен риболов. От години той прекарва голяма част от лятото по Южното Черноморие, а вечер е от най-редовните посетители на заведенията на морския бряг. В светските среди се шушука, че алкохолът е една от причините за раздялата на двойката.

На няколко пъти красивата блондинка, която се изявява като репортер, се опитала да го вразуми, когато ставал агресивен след чашка-две. Като видяла че няма резултат, предпочела да се оттегли от любовната идилия, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар