Окончателно! Йозджан Дениз се разведе с Фейза (Всичко за проваления им брак)

Окончателно! Йозджан Дениз се разведе с Фейза (Всичко за проваления им брак)
5 (100%) 1 vote

Йозджан Дениз отново свободен срещу два апартамента и 50 000 лири месечно

Йозджан Дениз се разведе. Кахраман от „Част от мен“ изненадващо обяви край на развода си след серия опити да скрие истината от пресата. Турските медии съобщават, че актьорът се е разделил със съпругата си Фейза Атакан след 15 месеца брак.

Двамата се е разбрала за попечителството над сина си Кузей, който се роди през април тази година. Самото бракоразводно дело продължило едва 10 минути. Адвокатите на съпрузите предварително изчистили въпроса, пише турският сайт gecce.com.

Според информация на турските медии, Йозджан Дениз е откупил свободата си срещу два апартамента и месечна издръжка от 50 000 турски лири седмично. Актьорът обезпечил майката на сина си и детето, като двамата се споразумели на съвместно попечителство над наследника си.

В социалните мрежи Фейза дори отправи послание, в което благодари на екранния „Кахраман“ и го уверява в любовта си. Тя дори заявява, че ще останат приятели, но не отрича развода.

Двамата се разделиха след 15 месеца брак, а слуховете относно връзката им не спират. Според клюките в Турция, Йозджан бил безкрайно разочарован, тъй като жена му се оженила за него само заради парите му.

Актьорът се ожалил, че половинката му се интересува единствено от парите му. И харчела като за световно, което довело и до проблеми в брака помежду им.

Двамата се венчаха миналата година в имението на актьора в Истанбул. Булката носеше черна рокля, а актьорът черен костюм. На сватбата присъстваха едва 15 гости и причината не бе само траурът заради кончината на роднина на Фейза. По същото време Йозджан снимаше „Истанбулската булка“, а младоженката беше в седмия месец.

Йозджан Дениз разкри цялата истина за развода си сн. Инстаграм

Йозджан Дениз окончателно се разведе с Фейза сн. Инстаграм

За да успокоят настойчивите репортери те се появиха за кратко на терасата. Тогава Дениз заяви, че най-голямото му щастие е, че ще става баща. Три месеца след раждането на сина си, актьорът се разведе, очевидно неспособен да се справи със семейния живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар