Окончателно! Емилия заряза траура, куфее с ултра къса рокля и подозрително коремче (Бременна ли е? – Снимки)

Гласувайте за статията

Емилия изобщо не си прави труд да демонстрира, че скърби за Феди Башур

Емилия окончателно захвърли траура, показа подозритело коремче

Емилия окончателно заряза траура. Четири месеца след катастрофата, при която загина доведеният й син Феди, чалгарката не показва никакво смирение. След трагедията тя избягваше светски изяви, спря да пее и се обличаше подобаващо. Но това вече е в миналото.

При едно от последните си участия в столична дискотека певицата се появи с ултра къса рокля. Дрешката едва скриваше интимните й части, а отзад гледката беше още по-предизвикателна. Емилия беше на висока сцена, а феновете й под нея, така, че с лекота виждаха почти всичко под роклята й. Голотията й допринесе за неприлични подвиквания от почерпени мъже, които се радваха на гледката. Самата Емилия няколко пъти нервно придърпва роклята си надолу, за да не стане окончателно за резил, пише „България Днес“.

Емилия бременна„Не й приляга на Емилия да се облича по този начин. До онзи ден беше в траур, а сега се държи като разгонена тийнейджърка. А и такава къса рокля не приляга на майка с две деца“, цъкаха момичетата в нощното заведение.

Наблюдателни фенове пък не пропуснаха, че под оскъдния тоалет коремчето на звездата изглежда подозрително наедряло. Което допълнително подхрани спекулациите, че тя е бременна от арабина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар