Озан от „Надежда за обич“ неузнаваем след сериала! Вижте Шюкрю Йозйълдъз 4 години по-късно

Гласувайте за статията

Озан от „Надежда за обич“ е силно променен 4 години след сериала

4 години по-късно, феновете на Озан от „Надежда за обич“ все още съпреживяват драматичната му любов с Умут в сериала. Поредицата се превърна в истински хит на балканите, а актьорът Шюкрю Йозйълдъз в звезда. Младежът, чийто дебют бе в „Пепел от рози“ се радва на огромна популярност, откакто се въплъти в образа на Озан в хитовата поредица.

4 години по-късно, от срамежливия младеж няма и следа. Вместо това пред камерите стои един уверен, макар и малко суетен актьор, готов на всичко, за да се превърне в международна звезда.

Самият той се гордее с успеха си. Признава, че актьорството не е първият му избор на кариера. Семейството му държи да получи добро образование, заради което го изпращат да учи в техническия университет в Истанбул. Там изучава корабна механика, но бързо му омръзва и се мести в бизнес факултета. Успява да прекара една година в Португалия по програма за обмен на студенти, а след това започва да си търси работа по специалността. Тъй като чиновническата професия не му допада, започва да се изявява като модел, а след това и като актьор. Дебютът му в ролята на Топрак от „Пепел от рози“, го превръща в любимец на дамите. Следват покани за участия в „Чучулигата“ и „Пропаст“. Главната роля в „Надежда за обич“ го превръща в голяма звезда.

Озан от "Надежда за обич" неузнаваем днес

Озан от „Надежда за обич“ неузнаваем днес

За себе си любимецът на дамите казва, че обича да експериментира и не се страхува да пробва нови неща. Както по отношение на външния си вид, така и в ролите. „За да се развива един актьор, той винаги трябва да пробва нови образи, нови роли, нови предизвикателства“, споделя за себе си Шюкрю. Към днешна дата актьорът има жена до себе си, макар че много негови колежки въздишат по него. Само една обаче успя да го спечели.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар