Объркаха Джулиана Гани с Анджелина на Филипините (+ Нови снимки от воаяжа)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани звезда на Филипините, объркаха я с Анджелина Джоли

Джулиана Гани, която посрещна Новата година на Филипините с любимия си Илиян Нахденов проговори за луксозната си почивка.

Силиконовата гърла се похвали, че гаджето й я завело на  ваканцията като подарък за нея. Посрещнали Нова година в дискотека заедно с приятели. А Илиян и организирал участие навсякъде били поставени билбордове с нея.

Снимка: Инстаграм

Моделката не крие, че събрала погледите по бански. Силиконовите й форми привличали вниманието като магнит. Хората я бъркали с холивудската звезда Анджелина Джоли. Факт, който много я поласкал.

Навсякъде я питали дали е модел или певица и от Америка ли идва. Гани е очарована колко й се радвали на визията заради атрактивния й вид.

Снимка: Инстаграм

С усмивка признава, че и Илиян не останал по назад от нея. Само, че него го заглеждали джендъри. Които искали да го схрускат жив, смее се Джулката.

Пищната пловдивчанка разказва, че традиционните ястия на филипинците били много извратени. Предлага ли им ястие от лястовиче яйце, което се консумирало малко преди зародишът да стане пиленце. Но тя не го питала.

Не се престрашила да хруска и пържени хлебарки, които се предлагали хрупкави. Основно се хранели със суши и наблягали на рибата и повече салатки, предават от новиарската електронна агенция blitz.bg.

Джулката признава, че с Илиян са почитатели на екзотичните дестинации, но смятат на пролет да отскочат до Америка. А после може да се отправят към Доминикана или остров Бали.

Вижте още снимки в галерията!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар