Обрат! Меган и Хари пред развод заради скандала? (Принцът отказва да напусне Англия)

Гласувайте за статията

Меган и Хари пред развод заради скандала?

Задава ли се развод между Меган и Хари? Херцогинята на Съсекс избяга от страната миналата седмица, след като буквално разкъса кралското семейство. Междувременно остави принц Хари сам да се справя с цялата ситуация и го постави в доста неудобно положение.

Слуховете гласят, че в дома на семейство Съсекс ситуацията въобще не е розова. Меган бързо осъзнала, че да е омъжена за принц не е като приказната история за Пепеляшка и ще трябва да се справя с много повече от приеми и срещи с различни организации. Новоизпечената принцеса трябвало да проумее, че не може да изразява мнението си открито, нито да го налага. За независима жена, която е свикнала гласът й да се чува, да бъде просто формално присъстваща, се оказало проблем за нея. И се отразило дори на брака й с принц Хари.

Към днешна дата двамата съпрузи са разделени, а придворни споделят, че вече има напрежение и между тях двамата. По време на официална благотворителна вечер миналата година, Хари се появил без Меган, а на въпросите, къде е съпругата му, сърдито отговарял „У дома със сина ни, където й е мястото. И където трябваше да бъда и аз очевидно“. Тогава гостите отдали лошото му настроение на адаптирането към новия живот на родител, но свидетели твърдят, че е имало и други случаи на напрежение между двамата, пише „Дейли мейл“.

Задава ли се семейна криза между Меган и Хари? сн. Инстаграм

Задава ли се семейна криза между Меган и Хари? сн. Инстаграм

Херцогинята очевидно отказва да се съобрази с ролята си в двореца и иска да се върне към киното. Освен това не иска да живее в Англия, което направо разбило сърцето на принца. „Хари обича Англия, обожава родината си и е много близък със семейството си. За него да напусне дома си е много тежко. Но той обожава сина си и държи на семейството си, затова е готов на тази стъпка. Въпреки че това ще го съсипе. Не знам колко дълго ще издържат така“, коментира Александра Шулман.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар