Кирил от Биг Брадър нападна Силвия със стол? (Фото)

Кирил от Биг Брадър нападна Силвия със стол? (Фото)
5 (100%) 1 vote

Неочакван обрат настъпва в Биг Брадър, след кошмарния женски бой Кирил нападна Силвия със стол

Шок и ужас ще наблюдаваме тази вечер в Биг Брадър. След скандалните сцени на женски бой между Силвия и Ирена, които си спретнаха двете брадърки изникна нова екшън сцена, която май зрителите на забелязват сред дивите крясъци под въздействието на алкохола и обзелата агресия на разбеснелите се съквартирантки.

В един момент се намесва Кирил, който удря със стол разгневената Силвия и тя пада на земята. Тези извънредни обстоятелства разтрисат до основи къщата, като напрежението се нажежава до краен предел.unnamed

На кадрите се вижда, че уж Кирил се мъчи да разтърве двете бесни жени, но при внимателно вглеждане във фотото той по скоро е замерил Силвия със стола и тя се оказва на земята.unnamed (2)

Елиминациите тази вечер нажежават положението до краен предел, а разразилият се грандиозен скандал е невиждан до сега в риалити предаването.

Не става ясно, кой ще напусне Къщата, но най-голяма вероятност има Силвия Юрукова да е една от изгонените съквартирантки, тъй като след женското меле доста й се събра. Ирена също показа агресия, но ромката има подкрепата на социалната мрежа и феновете застават на нейната страна.

А поведението на Кирил също го прави вероятен кандидат за изгонване, след участието му в женския скандал. Според потребителите в мрежата насилието в къщата е минало всякакви граници.

Очаквайте с нетърпение развръзката тази вечер в поредния епизод, когато на живо от Къщата ще чуем решението на Големия брат.

Да видим дали ще има принудително изгонен съквартирант и дали няма да е само един, а двама или повече?

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар