Обрат! Берен Саат и Кенан Доулу се помириха? (Нови разкрития)

Гласувайте за статията

Изненадващ обрат, Берен Саат се помири с мъжа си

Изненада! Берен Саат неочаквано се помири със съпруга си. Известната актриса, за която се твърдеше, че е разделена с половинката си и дори са стигнали до развод, се върна при него.

Или поне това подсказва сватбения букет, който двамата изпратиха на официално събитие, само преди броени дни.

Берен и Кенан били поканени на сватбата на продуцента Феррух Ташдемир и Ефтелия Кьокбудак в Инстанбул. Съпрузите обаче не били забелязани на събитието, въпреки че били сред Вип — гостите на събитието. Берен и Кенан обаче изпратили сватбен букет с картичка, подписана от двамата.

Появата на общия подарък също изненадала младоженците, както и всички присъстващи. Както е известно, съпрузите са пред развод, или поне доскоро беше така. Смяташе се, че свекървата на Берен дори е настоявала пред сина си по-бързо да се разведе с нея. За случая се заговори преди дни, като спекулациите тръгнаха след новината, че актрисата има връзка с друг мъж.

Тя бе засечена край морето в Бодрум, в компанията на Франсиз Мага, френски диджей. За Кенан пък се говореше, че има от доста време връзка с една от асистентките си. И именно затова съпругата му го напуснала.

Каквато и да е истината, съпрузите изглежда са дали втори шанс на брака си. Преди дни певецът заявил, че жена му е изключително заета със снимките на нов филм и затова не й е възможно да го придружи. На внимателно зададените въпроси, дали всичко около тях е наред, певецът само се усмихнал, без да коментира. Общият букет обаче не оставя никакво съмнение, че двойката е решила да даде втори шанс на брака си. И май смятат отново да се съберат…

Берен Саат се събра с мъжа си? сн. Инстаграм

Берен Саат се събра с мъжа си? сн. Инстаграм

Двамата са женени от 2014 година. Преди това Берен имаше връзка с френски фотограф и свой колега актьор, но се раздели и с двамата.

Сн. Инстаграм

Сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар