Няма срам! Лейди Гага хвърли око на Дейвид Бекъм (Ще съсипе ли и това семейство?)

Лейди Гага пак се усука около женен мъж, хвърли око на Дейвид Бекъм

Лейди Гага, която съсипа красивата връзка на Ирина Шейк и Брадли Купър е на път да развали още едно известно семейство.

Скоро певицата участва в реклама с бившия футболист Дейвид Бекъм. Тя пусна видео в социалната мрежа как двамата стоят в интимна обстановка, а ексспортистът й се усмихва и я пита как да се обръща към нея: „Лейди Гага или само Лейди?”

Лейди Гага и Бекъм във видеото, което ще излезе на 30 октомври
Фото: Инстаграм

 

Потребителите са в ужас от флирта на двамата. Те се притесняват, че певицата като нищо може да съсипе и това звездно семейство, което оцеля след много години брак. Феновете на Виктория Бекъм я предупреждават да пази мъжа си и да го държи изкъсо защото Гага му е хвърлила око, предават от tocka.com.mk.

Зложелателите на Лейди Гага й лепнаха прозвището „крадец на съпрузи”. Тя се сдоби с този прякор след участието си в главната роля на филма „Роди се звезда”. След световната премиера на лентата обществеността я свърза с Брадли Купър. И за жалост хората май се оказаха прави защото само след няколко месеца връзката на актьора с руския топ модел се разпадна. Макар и до ден днешен Ирина и Брадли да не са коментирали какво всъщност доведе до раздялата им подозренията, че певицата е причината остават.

Така, че Вики Бекъм да има едно на ум когато съпругът й се среща с Лейди Гага дори по работа, категорични са почитателите на известната дизайнерка.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.