Няма да я познаете! Пухкавата Гергана отслабна и пак стана Барби (Нови снимки)

Гласувайте за статията

Гергана се втали и пак е Барби

В миналото певицата Гергана неслучайно бе наричана барбито на поп фолка. Изпълнителката просто поразяваше с кукленската си визия – сини очи, руси коси, розови устни… За съжаление през годините тя доста развали фигурата си, но към днешна дата отново поразява с перфектен външен вид.

Изпълнителката демонстрира перфектни пропорции и е видимо отслабнала. Освен това отново си е върнала облика на кукла Барби, който й помогна да пробие и да се превърне в звезда преди около 10 години.

Братовчедката на футболиста Стойко Сакалиев признава още, че е много щастлива и в професионален, и в личен план. През последната година певицата работи упорито за връщането си в рециците на А-листата на звездите на Пайнер. И очевидно дава сериозни заявки за върха.

Преди да изчезне от вниманието на феновете си, Гергана бе една от най-популярните певици и конкурираше звезди като Джена, Андреа и Камелия. След като няколко години се изгуби от фокуса на внимание, тя се завърна, но видимо променена.

На певицата й отне доста време докато си върне предишните килограми, но за разлика от повечето си колежки отказа да скрие следите на времето върху себе си. И вместо да се подложи на пластики и корекции, позира смело с бръчици около очите и с няколкото излишни килограма отгоре. И само за рекламни фотосесии използваше фотошоп.

Гергана отново в топ форма сн. Инстаграм

Гергана отново в топ форма сн. Инстаграм

Прави впечатление обаче, че напоследък русото изкушение още се е вталило. И вече има пропорциите на кукла Барби – образът с който проби. Колегите й все по-упорито я ухажват за нови проекти, а и феновете й определено се радват, че се изявява по-често на сцената. По всичко изглежда, че пайнерката бавно, но сигурно се катери към върха. И съвсем скоро ще бъде сериозна конкуренция на Преслава и Галена за първото място. Остава само да направи някой суперхит.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар