Няма да повярвате! Вижте кой съветва Меган и Хари да се оттеглят от двора (Актрисата иска да пише автобиография)

Гласувайте за статията

Меган и Хари искат да приличат на семейство Обама, затова напускат двора

Барак и Мишел Обама са съветвали Съсексови относно плановете им за нов живот далеч от британското кралско семейство, пише в. „Дейли мейл“.

Хари и Меган са станали близки приятели с бившия президент на САЩ и съпругата му адвокат, затова са се обърнали към тях за помощ. Внукът на Кралицата и съпругата му искат да се моделират като семейство Обама, които издадоха изключително успешни автобиографии.

Автобиографията на госпожа Обама се продаде 1,4 милиона копия само в първата седмица след появяването си на пазара.

Меган и Хари

Снимка: Daily Mail

Очаква се книгата да стане най-продаваната автобиография на всички времена, като до сега са продадени 10 милиона копия.

Благодарение на успешната книга пък госпожа Обама тръгна на много доходоносно световно турне, в рамките на което тя произнасяше речи. Двойката е учредила продуцентска компания и е подписала сделка за филми и документални ленти с Нетфликс.

Амбицията им е да продуцират серия от достойни „хуманитарни проекти“, привличайки участниците в тях със своята „звездна сила“. Този модел, както се говори, е много привлекателен за бившата актриса Меган.

Хари също има известен опит в телевизията. Не много отдавна той си сътрудничи в сериал на Apple TV, посветен на психическите проблеми, с американската телевизионна водеща Опра Уинфри, която също е приятел на Съсексови.

Разкритието бе направено на фона на бомбастичното решение на Хари и Меган да се откажат от титлите си и ролята си в британския кралски двор. Източници от кралския двор потвърждават, че правителството в момента води разговори относно бъдещата роля на отцепилата се двойка. Източници, близки до Хари и Меган, заявяват, че двойката „се надява“ дискусиите да намерят „колкото се може по-скоро“ решения на проблема, пише Блиц.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар