Няма да го познаете! Чаатай Улусой си хвана гадже и се ошишка! (Вижте го днес)

Няма да го познаете! Чаатай Улусой си хвана гадже и се ошишка! (Вижте го днес)
1 (20%) 1 vote

Чаатай Улусой си хвана гадже и се ошишка

Чаатай Улусой си хвана гадже. Актьорът е направо неузнаваем през последните дни. Бившата звезда от „Кварталът на богатите“ и „Огледален свят“ толкова се е променил, че няма нищо общо с преди.

Повод фотографите да забележат промяната в актьора е появата на сватбата на Хазал Кая. Актрисата се омъжи с изключителна пищност и събра над 500 гости на церемонията. Естествено, сред тях беше и екранната й половинка, с който са прекрасни приятели. „Нямам търпение пак да работим заедно. Обсъждаме нови проекти, но поне засега не е много възможно пътищата ни да се пресекат професионално“, сподели Кая в едно от последните си интервюта.

Интерес обаче привлече повече новата приятелка на актьора — Дуйгу Саришин. Чернокосата красавица за първи път се появява с него на обществено място. И не оставят никакво съмнение, че са заедно.

Доскоро актьорът криеше коя е жената до него. След бурната раздяла със Серенай Саръкая звездата не даваше дума да се издума за личния му живот. Красавицата му разби сърцето и той така и й прости за това. Впусна се в серия от кратки афери, но май най-накрая е открил истинската си сродна душа.

Другото, което впечатли гостите, бе фактът, че актьорът видимо е напълнял. Съдейки по наедрялата му фигура, определено не страда от липса на грижи, особено от нежната си половинка. Явно баклавичките доста й се отдават, тъй като е качил значително много килограми. Освен това си е пуснал мустаци и брада, а коремчето му се виждаше даже и под добре скроения костюм на три части.

Чаатай Улусой си хвана гадже и се ошишка сн. Инстаграм

Чаатай Улусой си хвана гадже и се ошишка сн. Инстаграм

Улусой бе един от най-дивите танцьори на тържество, заедно с Хазал и бившият й колега Къванч Татлату. Тримата играха ръченици, хора, танцуваха местни ориенталски танци до малките часове на сутринта. Със сигурност веселата компания не се събира за първи път, а съдейки по усмивките им, няма да е и за последен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар