Нур от „Сега и завинаги“ каза „Да“ на Месут Йозил (Още за събитието)

Гласувайте за статията

Нур от „Сега и завинаги“ каза „Да“ на Месут Йозил

Нур от „Сега и завинаги“ се омъжва! Горещата новина се разпространи като пожар из турските медии. Актрисата Амине Гюлше заби топ футболист и дори смята да го отведе към олтара. Съвсем скоро при това.

Красавицата не сподели подробности около предстоящата сватба, но е факт, че отношенията й с Месут Йозил са сериозни. Спортистът трескаво търси дом за красавицата и то разбира се край бреговете на Босфора.

Амине Гюлше е бивша мис Турция и една от най-красивите жени в страната. Изкусителката печели всички със сините си очи и чаровна усмивка. Хубавицата е родена в Швеция, а майка й е туркиня. Тя дълги години живее в северната държава, където посещава и колеж по театрални изкуства. За личния й живот не се знае много, но в киносредите е популярна като една от най-милите и талантливи актриси. А колегите й я обожават.

Малко след това изкусителката се връща в страната на майка си и се влюбва в космополитния Истанбул. А Турция се влюбва в нея. Амине се превръща в една от най-желаните турски актриси, а след това бързо си намира място сред звездите на Мала Азия.

От няколко седмици изкусителката е завъртяла главата на футболната звезда на „Арсенал“ Месут Йозил. Футболистът в момента издирва общ дом за двамата, като се очаква той да бъде на стойност поне 5 милиона паунда.

Двойката е заедно от скоро, но връзката им се развива със светлинна скорост. Самият спортист не крие, че няма никакво желание да изпуска красавицата и за миг от ръцете си. Преди това той имаше дългогодишна връзка с Манди Капристо. Когато двамата се разделиха около Коледа, мнозина останаха изненадани.

Горчиво! Нур от "Сега и завинаги" се сгоди

Горчиво! Нур от „Сега и завинаги“ се сгоди

Само дни по-късно Йозил се появи в компанията на Нур от „Сега и завинаги“. Явно не си е губил времето, виждайки една от най-красивите жени в Турция. И е решил твърдо да не я изпуска.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар