Нур от „Сега и завинаги” и Месут Йозил вдигнаха тежка сватба (Снимки от венчавката)

Гласувайте за статията

Нур от „Сега и завинаги” с пищна сватба край Босфора, каза „Да” на Месут Йозил, а кум им беше Ердоган

Нур от „Сега и завинаги” се врече във вечна вярност на пищна церемония в Истанбул. Амине Гюлше и Месут Йозил си казаха „Да” край Босфора.

Снимка: Инстаграм

Турската манекенка и футболистът сключиха брак, на който кум беше самият турски президент Реджеп Ердоган.

Снимка: Инстаграм

Сватбената церемония се състоя в луксозен хотел на брега на Босфора. С настъпването на вечерта се появи кортеж. Който докара Ердоган и първата турска дама Емине. Те влязоха в хотела и застанаха до младоженците докато официално лице извърши брачната церемония.

Сника: Инстаграм

Още през месец март се заговори, че Месут Йозил е поканил Ердоган за кум на сватбата му с Амине. Бившият германски национал явно е голям почитател на президента защото миналата година се срещна с държания глава заради, което бе публично порицан от германската общественост. Която не одобрява методите на управление на турския държавен глава..

Това сложи край на кариерата на Йозил в Бундестима. Халфът се отказа да играе за националния германски отбор. Като се позова на разсизма, дескриминацията и неуважението, предават от 24chasa.bg.

Според запознати Реджеп Ердоган има практика да присъства на сватбите на известни звезди. Кумуването на венчавката на Амине Гюлше и Йозил ще се окаже хитър пиар ход на президента. Защото се случва навръх втория тур за избор на кмет на Истанбул.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар