Нощният живот съсипа здравето на Петко Димитров (Вижте какви проблеми го налегнаха)

Петко Димитров закъса със здравето, здравословни проблеми налегнаха чаровния бизнесмен

Петко Димитров наддаде на килограми заради нередовния си живот. Бизнесменът, който върти дискотеки оставал посред нощите в заведенията си, което се отразило пагубно на здравето му. Димитров качил нивата на холестерола си и стойностите на пикочната киселина. Това го заплашило от сърдечни проблеми и подагра.

Снимка: Инстаграм

Само, че като един отговорен съпруг и баща той веднага обърнал сериозно внимание на здравето си. Минал на щадяща диета и яко взел да спортува.

Петко от години е известен столичен плейбой. През постелята му са преминали много красиви жени. Той има наследник от Мария Игнатова, а освен това и дългогодишна любовна афера с Ели Гигова както и с добричлийската гласовитка Преслава.

Според слуховете чаровникът е мачкал чаршафите с модела Ивайла Бакалова, фолк дивата Галена, силиконовата бомба Николета Лозанова и с нейното копие Бояна Маринова.

Снимка: Инстаграм

Списъкът със завоеванията му на любовния фронт е дълъг, но след като срещна настоящата си половинка Яна като, че ли се кротна. Той винаги е казвал, че обича до болка жена си и двете си деца. И за тях е готов на всичко.

Димитров и танцьорката Яна имат един от най-здравите и стабилни бракове сред известните личности. Именно заради семейството си баровецът се уплашил, че няма да е в добро физическо състояние за да се грижи за тях и се взел в ръце да нормализира здравословното си състояние.

Говори се, че в момента показателите на Петко влезли във норма и няма преки заплахи за здравето му, предават от show.blitz.bg.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.