Нора Недкова се съсипа с пластики (Вижте как се състарява с операции)

Гласувайте за статията

Нора Недкова се обезобразява с пластики, вижте какви корекции си е правила

Мис Плеймейт Нора Недкова проговори за пластиките си. Устата блондинка, която побърква всички съквартиранти, най-накрая се издаде какви корекции си е правила. За съжаление — повечето не особено сполучливи.

Изкусителката сама призна, че повечето неща по нея не са естествени. Но не успя да скрие и факта, че освен това всичките й подобрения, които уж трябва да я запазят млада, в действителност само я състаряват. Нора неволно се изпусна, че си е правила лазерна операция, за да си коригира торбичките под очите. Но вместо да сияе, тя изглежда по-възрастна заради поредното опъване на кожата.

Недкова обаче не се задоволи само да разказва за собствените си пластични подобрения. А дори нещо повече — Нора е толкова вътре в нещата, че може да дава съвети на другите, какво да си коригират. В Къщата тя бе заснета, докато съветваше Диона как да си направи лифтинг на лицето

Въпреки че самата Нора не изглежда особено перфектна без грим, тя гордо сочеше кожата под очите си и вдъхновено обясняваше, че има перфектна визия именно заради лазерния лифтинг, който си е правила. Недкова също така сподели, че това не е единствената корекция. Тя посъветва Диона за радиочестотен лифтинг, който според нея ще заличи бръчките й, като я увери, че самата тя се е подлагала на такава процедура.

Нора Недкова разкри какви корекции си е правила сн. Vbox7

Нора Недкова разкри какви корекции си е правила сн. Vbox7

Но колкото и да се издава за пластиките си, Нора съвсем не признава за абсолютно всички корекции. Блондинката е направила не една и две операции, за да подобри външния си вид. Миската вае устни, нос, очи, както сама призна, а също така брадичка, чело и скули. Силиконът, който си е нещо като традиция за моделките и в този случай не прави изключение. Блондинката, освен това има екстеншъни в косата и други подобрения. Заради които изглежда два пъти по-стара, отколкото в действителност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар