Нора Недкова лъсна с крака 40-ти номер (Плеймейтката се оля с фотошопа – Нелепо фото)

Гласувайте за статията

Нора Недкова прекали с фотошопа

Както много често сме се убеждавали, и Нора Недкова обича да се разкрасява с фотошоп. Нещата биха изглеждали чудесно, ако понякога и на нея не ѝ се случваше да се олива. Последната приумица на плеймейтката са грамаданските обувки, с които успя да се появи в социалните мрежи. Навръх Великден амбициозното девойче публикува своя снимка насред типични за празника „аксесоари“ – яйца, цветя, пиленца и пр. Снимката щеше да изглежда прекрасно, ако не бяха огромните обувки на нейната притежателка.

Нора Недкова втрещи с огромни обукви и удължени крака

Нора Недкова втрещи с огромни обукви и удължени крака
Снимка: инстаграм

Разбира се, всяка дама заслужава пореден нов чифт. Само че понякога е нужно да съобразяваме размера им не само с вкуса си, но и със собствения си „номер“. Доколко обувките на Недкова са пипнати с фотошоп, не се наемаме да гадаем. Но по всичко личи, че никак не пасват на миниатюрното ѝ тяло. Като всяка уважаваща себе си публична личност и Нора има навика да се заиграва с различни програми за красота. Този път снимката ѝ също не е изключение.

Краката ѝ изглеждат не само несъразмерно „обути“ в огромните дамски бижута, но и прекомерно дълги. Повече от ясно е, че русокосата фурия е далеч по-мини, отколкото иска да ни се покаже в инстаграм. „Весело посрещане на Bеликденските празници, приятели! И дами, не забравяйте,че денят винаги е по-хубав с чифт нови обувки!“, написа Нора Недкова на своите почитатели. Разбира се, те не са толкова откровени по отношение на размера на новата ѝ придобивка. По-голямата част от коментарите представляват пожелания за весели празници, което вероятно е очаквано – на празник като на празник.

Въпросните обувки с 40+ размер обаче със сигурност белязаха аудиторията с неприятни впечатления. Макар и скъпи, както коментира и slava.bg, те не са отличният избор, от който всяка дама се нуждае. Особено когато се вписва в доста по-малки „габарити“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар