Нора Недкова и Слави Трифонов тънат в лукс в Монако (Шоуменът я заведе в имението си – Подробности)

Гласувайте за статията

Нора Недкова и Слави Трифонов са на романтичен воаяж в Монако

Нора Недкова и Слави Трифонов тънат в лукс в Монако. Двамата се отправиха на романтично пътешествие в милионерската страна, където родният шоумен има вила. И макар да се предполага, че аферата им е тайна, плеймейтката не спирала да се хвали как мистериозният й спонсор ще й осигури тузарското пътешествие.

На въпроса „Кой е той?“, тя само се кискала и намигала и казвала: „Тайна, тайна, тайна“. За всички от обкръжението й обаче е ясно, че това е Слави, с когото тя започна афера малко преди Нова година, след като бе гост в шоуто му.

Според запознати връзката им не била сериозна, но това не им пречело да прекарват заедно цялото си свободно време вече четири месеца.

Слави искал от Нора само приятно прекарване, а в замяна предлагал щедро финансиране на всичките й нужди като дама от класа, както и ангажименти да поддържа имиджа си на звезда. Един от тях е новият проект на Криско и Слави „Гледай как се прави“. Говори се, че Криско бил против участието на Недкова в клипа, защото била скарана от години с половинката му Цветелина. Трифонов обаче обявил, че ако Нора не влезе в проекта няма да участва и той, пише „Уикенд“.

Нора Недкова и Слави ТрифоновПо информация на вестника, малко преди да срещне Дългия тя вършала из нощните клубове в търсене на силно мъжко присъствие, което да я подсигури финансово. Сега обаче този проблем бил решен благодарение на Слави Трифонов.

Знае се, че двамата са посрещнали Нова година в Абу Даби. После са пътували до латинска Америка, а сега Трифонов я води в имението си в Монако, където са ходили само членове на семейството му. Няма да е изненада някой ден докато уж само го забавлява, Нора да се нанесе и в дома му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар