Нора Недкова избухна: Не съм държанка на женен турчин! (Ето какво сподели за личния си живот)

Гласувайте за статията

Нора Недкова отрече слуховете да има връзка с женен турчин

Плеймейтката Нора Недкова отрече слуховете за връзка с женен мъж. Моделката заяви, че никога не е имала връзка с мюсюлманин, нито пък, че я издържат мъже.

„Никога не съм имала отношения с турци. Нямам нищо против тях, но съм християнка и гледам мъжът до мен да е със същата вяра. А и не си падам по семейни. Има много свободни готини млади милионери, защо ми е някой обвързан?“, заяви тя в интервю за вестник „Уикенд“.

Моделката допълни още, че планира да стартира собствен бизнес, за да не „завися от никой мъж“. Освен това допълни, че разчита много на родителите си, както и на собствените си бизнес начинания.

„Имам недвижима собственост по морето, която отдавам под наем. Освен това родителите ми ми помагат, имат бутик на Златни пясъци“, споделя варненката. Тя отрече да има силикон или някакви подобрения по себе си и каза, че ще си направи каквито и да е корекции, едва след като роди.

Нора също така отрече да е получавала пари, за да придружава мъже на пътувания или почивки. А също така заяви, че няма навика да поддържа паралелни връзки с няколко мъже едновременно. „Предпочитам да си пазя енергията, а не да се раздавам“, допълни още миската. И каза също така, че се старае да ограничи алкохола. Особено след изцепките си във „ВИП Брадър“.

„Едно време ми се случваше, имах проблеми и прекалявах с алкохола. Но от година вече се стремя да пия по-малко. След „ВИП Брадър“ се видях отстрани и вече искам повече от себе си“, казва още блондинката.

Нора Недкова проговори за личния си живот сн. Инстаграм

Нора Недкова проговори за личния си живот сн. Инстаграм

Нора призна също, че се интересува от авантюри, тъй като не е готова за семейство и голяма любов. Но въпреки това е много взискателна към мъжете с които излиза, тъй като на първо място цени качеството, а не количеството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар