Нора Недкова избива комплекси заради нисък ръст (Моделката не сваля токчетата и след баня – Снимки)

Гласувайте за статията

Нора Недкова с комплекси заради ръста си, плеймейтката й става навик да се снима гола, но с токчета

Нора Недкова шашна със снимка, на която позира без дрехи.Плеймейтката се показа на балкон и то само по хавлия. От кадъра става ясно, че силиконовата хубавица не се притеснява да се показва гола на въпросната тераса.

Но по-скоро е притеснена от ниския си ръст. Защото позира без дрехи само по хавлия и демонстрирабез срам задните си части. Явно избива комплексите си защото не вярваме да се къпала с обувките. Обула е високите патъци за да си удължи краката и да изгледа по-висока с тези 14 сантиметрови токове. А не е боса или по джапанки както е редно след баня.

Снимка: Инстаграм

Нищо чудно, че овехтялата плеймейтка не сваля високите си обувки и вкъщи. Това лято тя бе забелязана да ходи с тях дори и на плажа, а даже и в кухнята когато готви.

Снимка: Инстаграм

Прясната вишистка, която скоро се сдоби с диплома от УНСС явно е разбрала какво каза новата плеймейтка Мис Михаела Тодорова. Преди няколко дена тя се похвали на всеослушание, че всяка Мис плеймейт трябва да е на ръст колкото нея, предават от hotnews.bg.

Нора Недкова, която от две години не е носителка на короната все още държи да е на висота. Като написа като коментар към въпросната разголена снимка, че сваля всички бариери, като казва за себе си, че е връх, който не е лесно да се изкатери.

Това е част от текста на новата песен на Михаела Филева „Изгубени в рая”, а не е творение на моделката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар