Нора Недкова задмина Златка и Светлана с тъпота (Вижте безумната й дефиниция на „прокурор“)

Гласувайте за статията

Нора Недкова по-тъпа от Златка и Светлана, плеймейтката шашна с дефиницията на „прокурор”

Нора Недкова удари дъното с върховната си неграмотност. Плеймейтката, която бе избрана за президент в Къщата на Големия брат ужаси с елементарните си познания. Тя успя да сложи в малкия си джоб неграмотните Златка Димитрова и Светлана Василева. А някои смятат, че засенчи и тризначките от  Благоевград.

Снимки: Нова тв

Големият брат я попита какво означава думата прокурор, усетил, че Норчето не е наясно с какво се състои работата на обвинителя в съдебния процес. След като госпожицата за кратко се смути тя отговори, че знае и каза, че е човек, който при създала се ситуация трябва да я разясни на прост език.

Вицето й Кулагин опули очи от дефиницията й и сам реши, че все пак трябва да обясни с какво се занимава човекът заемащ този пост.

Блондинката дори не се изчерви и за да се измъкне от шоковата ситуация нахално заяви, че всеки в Гугъл може да го прочете, а и, че тя не се е дипломирала по право, за да го знае. С некомпетентността си успя да втрещи дори и малките деца.

Нахалната Нора освен с президентската си длъжност успя да се провъзгласи за главен прокурор на Къщата. След като разбра какви привилегии ще има. Варненката, която не блести с акъл, с тунингованата си празна глава ще има право на всяка номинация да номинира не по един, а по трима съквартиранти предават от Блиц.

В задачите на президентската двойка бе да лишат някои брадърите от привилегии. Нора Недкова реши до края на сезона Божана да се къпе със студена вода. А Папи Ханс да спи на двора. Кулагин обаче й го върна тъпкано като гласува нейната храна да й се поднася като пюре.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар