Нора Недкова завлече моден бранд с маркови дрехи (Вижте как се изложи)

Гласувайте за статията

Нора Недкова е измамница и то на дребно, излага се за шест маркови тениски

Нора Недкова се забърка в нов скандал. Поредния шум, който се вдига покрай нея е за шест маркови тениски.

Плейметката взела дизайнерските дрешки от роден бранд да ги рекламира по време на участието си във ВИП Брадър. По ирония на съдбата русокоската не можа да свърши работата защото я изгониха първа от Къщата и живя там само седмица.

След като напуснала шоуто собствениците на бутиковите дрехи потърсили госпожицата да им върне обратно дизайнерските тениски. Хитрушата обаче набъркала БИГ Брадър в долна интрига и обяснила, че няма как да върне взетите назаем дрехи тъй като при напускане на формата те били изгубени. Като виновни били хората, които пренасяли багажа на ВИП участниците.

Снимка: Инстаграм

Плоската й лъжа обаче много скоро лъснала. Мозъкът на Норчето, който се намира под русите й екстеншъни е толкова много, че тя забравила какви ги е свършила и пусна в социалната мрежа снимки от Италия. На които позира точно със същите уж изгубени тениски, предават от елекронното издание на Жълтите новини на ПИК.

Снимка: Инстаграм

От модния бранд избухнаха срещу Нора, че постъпката й е много дребнава и крайно некоректна. Те твърдят, че шест тениски не са кой знае каква загуба за тях. Но държат да покажат на всички що за човек е Недкова и как се излага.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар