Нора Недкова в истерия покрай коронавируса: Всички умираме, искам спокойствие! (Вижте как нареди щаба)

Гласувайте за статията

Плеймейтката Нора Недкова е скандално известна с неконтролируемия си нрав.

За жалост, обстоятелствата напоследък съвсем не й помагат да се усмири. Освен че не може да посещава така любимите си салони за красота, блондинката не е в състояние да се погрижи и за бюста си. Както забелязва show.bg, едната й гърда е драстично по-увиснала от другата, а извънредните мерки, предприети от властта, лишават наперената Нора от възможността да легне за пореден път под ножа.

Черна серия от изнервящи събития за нея отваря и доброволната изолация, на която се е подложила. Тя дори не смее да излиза до магазина и както пише hotarena.net, се снабдява с необходимото по интернет. Множеството лишения явно оказват своето влияние върху и без това крехката й психика. Атрактивната плеймейтка не издържа и избухна искрено във фейсбук: Докога ще продължавате да ни тормозите? Ще ни оставите ли да живеем „спокойно“, неспокойния ни живот в момента? Телевизии, медии, управляващи, продукти и всички тези, които се възползват от слабостта ни в момента, ще престанете ли да ни стресирате психически ежеминутно? После казвате: „Запазете спокойствие“! Как да запазим спокойствие, като вие не ни оставяте нито ден, нито минута, нито секунда?.

В типичния си стил скандалната Нора не се свени да нападне директно, освен застрахователите, които я тормозят по телефона, и кризисния щаб: Защо в този „щаб“ няма един квалифициран психолог, който да съветва, как да поднасяте информацията на аудиторията? [] Всъщност умираме всички – и млади, и стари, ВСЕКИ ДЕН И ТОЧНО ТОВА ЦЕЛИТЕ! Умираме всеки път, когато отнемaте НАДЕЖДИТЕ НИ! Умираме, за да можете да ни управлявате по-лесно! Бясна съм! Бясна съм на всички! Но най-бясна съм на себе си, че тази нощ пак няма да мога да заспя!!!…“(оригиналният правопис е запазен – бел.а.).

Нора Недкова е бясна

Нора Недкова е бясна
Снимка: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар