Нора Недкова втрещи: Плеймейтките са тъпи! (Вижте как сама се закопа)

Гласувайте за статията

Нора Недкова се окопа в дъното с липсата на всякакъв мозък

Нора Недкова не успя да разбере смисъла на първата мисия във ВИП Брадър, сама се издъни с твърдение

Нора Недкова отново втрещи с тъпота. Плеймейтката сама се закопа като дори не успя да разбере значението на първата мисия във ВИП Брадър. В която съквартирантите трябваше да вземат кутии с твърдения, които се отнасят за тях.

Напереното Норче с рязък жест помъкна кутията с надпис „Плеймейтките са тъпи“. С което затвърди мнението, че тя със сигурност има сериозен дефицит на сиво вещество. Останалите съквартиранти се опитаха да й обяснят, че твърдението, написано на кутията, трябва да се отнася за нея. И по този начин се излага сама.

Нора Недкова ВИП Брадър

Снимка: Нова ТВ

Само дето блондинката изобщо не ги разбра, а взе да обяснява как плеймейтките не били тъпи и не трябвало да се съди за една жена по визията й. Естествено, поведението й провокира куп подигравки, най-вече от страна на Кулагин, който само чака повод, за да се заяде с нея.

Мисията доведе и до нов скандал с участието на Недкова. Като този път от другата страна се оказа Стефан на Гала. За да осигури повече пари, посегна към кутия с надпис: „Мразя Нора” и тя се обиди кръвно. Стефан се опита да й обясни, че първо мисли за бюджета на съквартирантите, пък и не одобрява поведението на жени като Недкова, но остана неразбран.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар