Нора Недкова втрещи с кошмарен целулит и увиснала кожа (Вижте колко „перфектна“ е – Фото без фотошоп)

Нора Недкова втрещи с кошмарен целулит и увиснала кожа (Вижте колко „перфектна“ е – Фото без фотошоп)
5 (100%) 1 vote

Нора Недкова ужасява без фотошоп, показа целулит и отпусната кожа по колената си

Нора Недкова далеч не е толкова перфектна, колкото във фотосесиите си

Нора Недкова втрещи с кошмарен целулит и отпусната кожа по колената си. Актуалната Мис Плеймейт го раздава перфектна в професионалните си фотосесии, поне от към тяло. Но на живо истината изобщо не е такава. Нещо повече, краката на русото миньонче са зверски нацепени от целулит.

Странно е, че Недкова не се притеснява от този дефект и портокаловата си кожа, нашарена от целулитни буци. Блондинката е обула къси панталонки, които подчертават грозната гледка.

Нора Недкова

Снимка: Нова ТВ

Преди дни тя бе засечена от папараци да паркира колата си. От кадрите се вижда, че плеймейтката не просто хвърчи по шосетата, а и нееднократно е попадала в пътно-транспортни произшествия. Доказателство за това са многобройните драскотини по колата, с която Нора се придвижва. Бронята на возилото виси застрашително и е на косъм да падне. Автомобилът е смачкан на няколко места, където ясно си личат съприкосновенията с други коли.

Освен изброените поражения боята на колата е бая олюпена. Вероятно това не притеснява Недкова, която, докато говори по телефона, паркира несръчно и се запъти за поредната разкрасителна процедура в столицата, пише „България днес“.

Снимка: България днес

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар