Под ножа! И Андреа си клъцна носа (Певицата шашна с ново лице – Снимки)

Под ножа! И Андреа си клъцна носа (Певицата шашна с ново лице – Снимки)
4 (80%) 2 votes

И Андреа не издържа и легна под ножа

Андреа успя хубаво да шокира аудиторията. Последните изяви на певицата в публичното пространство носят аромата на скалпел. Както изглежда, рязането на нослета е най-новата мода в чалга индустрията. След като голяма част от колежките ѝ смениха лицата си, дойде ред и на русокосата пофолк дива. По всичко личи, че тя доста харесва носа на доскорошната си дружка – Николета Лозанова. Преднамерено или не, новото ѝ носле поразително прилича на това на любимата на Ники Михайлов.

Нос, скули, устни – какво ли не е пипнала Андреа?

Нос, скули, устни – какво ли не е пипнала Андреа?
Снимка: инстаграм

По всичко личи, че Андреа никога няма да бъде същата. Феновете ѝ, а и не само те останаха впечатлени от новата ѝ визия. Така актуалните фотоси на блондинката в инстаграм на практика показват съвсем различна физиономия. Макар певицата да разчита прекалено много на обработващите снимки програми, все пак не изглежда невероятно наистина да е легнала под ножа. С фотошоп обаче със сигурност са обработвани други нейни фотоси. Лицето ѝ пък изглежда безкрайно слабо на фона на всичко, което сме виждали до този момент.

Изострените черти, подчертаните скули и обемните устни не оставят много на въображението. Определено по някога естественото лице на Андреа е доказвал уменията си някой хирург. Макар че е добре понякога певиците да редуват специалистите по красота. Най-малкото защото всички изглеждат еднакви.

Не прави изключение и доверието в негово величество Фотошопа. Както можете сами да се убедите, на част въпросните снимки бюстът е предварително доошлайфан с програма. За жалост, Андреа не се слави с отлични умения в шлайфането на тела. Така едната ѝ гърда изглежда значително по-обемна от другата, коментира и woman.bg. На всичкото отгоре цялостното впечатление за тялото ѝ оставя аромат на ожесточено рязане и като че ли наслагване на недобре оформените изрезки.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар