Ново 20! Принц Хари отказва да кръсти дъщеря си, ако кралицата не присъства на церемонията (Вижте как изнудва баба си)

Гласувайте за статията

Принц Хари поставил ултиматум на баба си

Принц Хари и Меган Маркъл имат нов план как да спечелят британците и всички останали на своя страна в битката си срещу кралското семейство.

Приятели на херцозите на Съсекс издадоха, че те са подготвили нов капан на кралица Елизабет II и този път в схемите им попада не кой да е, а втората им рожба – малката Лилибет Даяна.

Явно влюбената двойка е готова без да й мигне окото да прави компромиси с бъдещето на децата си, само и само да удовлетворят своите собствени интереси, твърдят още приближени до херцозите.

принц хари и елизабет

Снимка: Daily Mail

Оказва се, че малката Лилибет няма да бъде кръстена, докато „кралицата не намери време да смести церемонията в графика си“. Оказало се, че кралицата не мислела да присъства на церемонията, но Хари я поставил в изключително трудна позиция.

Припомняме ви, че Елизабет II не присъства на кръщенето на принц Луи, който е много по-близо до трона от Лилибет. Кралицата отсъстваше и от кръщенето на Арчи.

„Не разбирам защо принц Хари не иска да продължи напред, след като вече скъса връзките си с кралското семейство. Той обича жена си, обича Америка, има две деца, това е чудесно. Според някои се опитва да натрупа още пари с този си ход.

Иначе защо толкова държи на семейството, което оплю преди месеци? Така той поставя ултиматум на кралицата и я слага в трудно положение“, смятат кралски биографи, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар