Ново 20! Принц Хари отказва да кръсти дъщеря си, ако кралицата не присъства на церемонията (Вижте как изнудва баба си)

Принц Хари поставил ултиматум на баба си

Принц Хари и Меган Маркъл имат нов план как да спечелят британците и всички останали на своя страна в битката си срещу кралското семейство.

Приятели на херцозите на Съсекс издадоха, че те са подготвили нов капан на кралица Елизабет II и този път в схемите им попада не кой да е, а втората им рожба – малката Лилибет Даяна.

Явно влюбената двойка е готова без да й мигне окото да прави компромиси с бъдещето на децата си, само и само да удовлетворят своите собствени интереси, твърдят още приближени до херцозите.

принц хари и елизабет
Снимка: Daily Mail

Оказва се, че малката Лилибет няма да бъде кръстена, докато „кралицата не намери време да смести церемонията в графика си“. Оказало се, че кралицата не мислела да присъства на церемонията, но Хари я поставил в изключително трудна позиция.

Припомняме ви, че Елизабет II не присъства на кръщенето на принц Луи, който е много по-близо до трона от Лилибет. Кралицата отсъстваше и от кръщенето на Арчи.

„Не разбирам защо принц Хари не иска да продължи напред, след като вече скъса връзките си с кралското семейство. Той обича жена си, обича Америка, има две деца, това е чудесно. Според някои се опитва да натрупа още пари с този си ход.

Иначе защо толкова държи на семейството, което оплю преди месеци? Така той поставя ултиматум на кралицата и я слага в трудно положение“, смятат кралски биографи, пише jenata.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.