Ново 20! Меган и Хари се връщат във Великобритания

Ново 20! Меган и Хари се връщат във Великобритания
5 (100%) 1 vote

Този път са напът да преминат общоприетите граници

Херцозите на Съсекс – Меган и Хари са напът да взривят поредния скандал в британския кралски двор. Едва ли поредната им приумица ще бъде приета с лека ръка.

Принц Хари и Меган Маркъл водят преговори с кралското семейство за удължаване на едногодишния гратисен по сделката за излизане от монархията, станала известна като „Мегзит“.

Хари

Този път са напът да преминат общоприетите граници

Това би позволило на Меган и Хари да продължат да покровителстват благотворителните си фондации, въпреки че се считат за неработещи членове на кралското семейство.
Принц Хари планира да отлети за Лондон през януари 2021 години, защото договорът на херцозите с Короната изтича на 31 март.

Двойката първо ще проведе видео разговори със старшите кралски особи, за да положи основите за сключване на по-дългосрочна сделка. Меган Маркъл може също да отлети за Острова със съпруга си, съобщава изданието „Експрес“, цитирано от „Дарикнюз“.

Източник на „The Sun“ разкри, че преговорите ще преминат с по-спокоен тон от срещата на върха в Сандрингам през януари тази година. Припомняме, че тогава Хари и Меган шокираха кралския двор, като анонсираха напускането си със съобщение до медиите.

Преди обаче Дворецът да направи отстъпка по споразумението, ще се запознае със сделките на Хари и Меган с „Netflix“ и „Spotify“. Според медийните публикации, те са на стойност съответно за 100 и 30 милиона паунда. Източници от Бъкингам посочват, че кралицата настоява да се увери, че договорите отговарят на високите й ценности, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар