април 20, 2024

Ново 20! Камелия се взе за момиче на Бонд (Певицата втрещи с визия – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/novo-20-kameliya-se-vze-za-momiche-na-bond-pevicata-vtreshti-s-viziya-snimki/166703 Kliuki.net
Ново 20! Камелия се взе за момиче на Бонд (Певицата втрещи с визия – Снимки)

Когато не заголва задник и ц*ци, Камелия привлича вниманието с… прически

Както изглежда, певицата е решила да разнообразява и живота си, и феновете си в Инстаграм. Типично в свой стил тя се пусна с поредната провокация, изживявайки се като момиче на Джеймс Бонд. Доколко точно Камелия може да бъде въпросният образ, е съвсем отделен въпрос. Факт е обаче, че фолк гърлата не пропусна да се изтипоса пред аудиторията с коренно различна визия.

Изцяло облечена в черно, при това със съвсем къса черна коса, чалгаджийката определено се възгордя от визията си. Почитателите ѝ обаче не пропуснаха да я захапят и със сигурност има защо. Сред обвиненията, разбира се, бяха тоталната липса на индивидуалност и стремежът на фолкаджийките винаги да изглеждат направени като по калъп. Драстичната промяна в стайлинга на Камелия автоматично я вкара и в групата на комплексираните жени, които се чудят как да си похарчат парите.

Предвид последните ѝ изцепки в Инстаграм наблюденията на хората са доста показателни. След като се пусна по задни части и непрестанно демонстрира силиконовите си дадености, този път певицата сметна за нужно да разнообрази “материала”. Е, не очаквахме да се вживее чак пък в момиче на Бонд! Откакто си смени лицето с поредните пластики, нищо няма да изглежда толкова драматично, колкото вече сме видели.