Новото бебе на Кейт и Уилям с три бавачки (Още разкрития от двореца)

Гласувайте за статията

Новото бебе на Кейт и Уилям с три бавачки

Новото бебе на Кейт и Уилям ще се обгрижва от поне три бавачки през първите месеци. Въпреки нежеланието на кралската двойка да ангажира допълнителен персонал за семейството си, по нареждане на кралицата, настъпили малки промени в семейния дом.

Майка на три деца, Кейт бърза да се върне колкото се може по-бързо към кралските и родителските си задължения. По тази причина, макар и неохотно принцесата приела да се ангажират още две жени.  И да й помагат в грижите за малкия принц.

Домакинството на Кейт и Уилям досега включваше едва трима души — гувернантката Мария Бордрало, която е на 47 години и е със семейството от раждането на принц Джордж, икономката Антонела Фрезолоне — бивш старши — готвач в домакинството на кралицата и бившия състезател по парашутизъм от Фиджи — Тифаре Александър, който изпълнява различни задачи, включително и ролята на шофьор, за Кейт и Уилям.

Сега обаче домакинството има още двама служители, които се присъединиха към тях, след пенсионирането на принц Филип, а след раждането на новия принц се очаква и още две бавачки да заемат своите роли в двореца. Това ще трае вероятно само през първите няколко месеца, докато Джордж и Шарлът свикнат с присъствието на новия си брат у дома.

Иначе Кейт сама декорира детската стая с мотиви от приказките за зайчето Питър. Успоредно с това, семейството е похарчило над 4,5 милиона лири за обновяване на апартамент 1А в Кенсингтън. Жилището е с пет спални, хол, дневна с трапезария, две детски стаи — за сън и за игра. Има още четири бани, фитнес, антре, килер за багаж и огромна кухня. Където семейството често събира гостите и приятелите си. На второто ниво са разположени деветте спални апартамента за служителите. Които са на минути разстояние от кралското семейство.

Кейт и Уилям с три бавачки заради новото бебе

Кейт и Уилям с три бавачки заради новото бебе

Макар и скромно, новото домакинство на Кейт и Уилям вероятно ще се увеличи. Когато принцът е бил малък, служителите в дома му са били близо 10. И е вероятно скоро и той да стигне тази цифра.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар