Новият на Мария я пробутва на милионери (Вижте как я тика сред богаташите)

Новият на Мария я пробутва на милионери (Вижте как я тика сред богаташите)
3 (60%) 1 vote

Кариерата на Мария върви стремглаво нагоре и заслуга за това има и новата й любов!

От няколко месеца Мария е отново влюбена и сякаш набързо забрави за злополучния си брак с Християн Гущеров. Докато той дело една постеля със Светлана Василева, певицата въобще не си губи времето. Тя омота мастит бизнесмен от Стара Загора, който дава мило и драго за нея.

Докато Гущеров-младши не даваше на Мария да пее и я бе затворил в златна клетка, новият мъж до нея е коренната противоположност. Той не просто иска любимата му да продължава да пее, а и е впрегнал всичките си връзки, за да я лансира на доста пикантни места. След броени дни изпълнителката на „Всичко забранено“ ще извие глас на луксозно частно парти, където място за простосмъртни няма!

Поканите към Мария за подобен тип мероприятия са се увеличили значително както покрай участието й във ВИП Брадър, така и покрай новата й връзка. Мъжът до нея всячески се опитва да я избута напред и да й урежда участия срещу солидни хонорари. Така помага и на себе си, защото певицата изкарва повече и иска по-малко от него.

Пайнерката е приела доста на сериозно поредния си ангажимент, който все повече наближава. Тя ще извие глас в най-голямото казино в Пловдив, което ще отпразнува рождения си ден. По случай празника, там ще се съберат най-големите богаташи от Южна България, Турция и Гърция. А Мария ще има привилегията да ги забавлява повече от час, пише slava.bg.

Мария се радва на сериозни протекции

Мария се радва на сериозни протекции

За да се хареса на всички и да бъде в топ форма, певицата тренира по-усилено от всякога напоследък. Разбира се, има и друг стимул – мъжът до нея. Мария иска да му се отблагодари за любовта и усилията, които полага в нейна полза. Подобни жестове със сигурност не е виждала от Християн…

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар