Новият мъж на Глория живее втори живот (Йордан Джермански разкъсан при взрив – Подробности)

Гласувайте за статията

Новият на Глория оцелял като по чудо след взрив на ръчна граната, Йордан Джерменски живее втори живот

Новото гадже на Глория бил на косъм от смъртта и се измъкнал по чудо след пожар, причинен от взрив на ръчна граната. Йордан Джерменски празнува два пъти рожден ден. Един път на датата когато е роден и втори път на 23 декември 2003 година. Когато се разминал със смъртта.

Снимка: ПИК

По време на нелепия инцидент, който се случил в магазина за бои и химикали на бизнесмена там били още продавачката му и сътрудника му Ивайло Джелепов. Те също пострадали от взрива и последвалия пожар на лесно запалимите материали както и един пожарникар. Който участвал в потушаване на огнената стихия.

След разследване от полицията съобщили, че пожарът е причинен от взривена ръчна граната, която се намирала в джоба на сътрудника на пловдивския богаташ.

Джерменски най-много пострадал като лекарите се борили за живота му. Той получил разкъсване на артерия както и дълбоки рани в областта на бедрата, корема и ръцете.

Не по-малко интересен е и личният живот на любовникът на Глория. Като известен бизнесмен той се е кандидатирал за кмет на Пловдив преди години.

Снимка: ПИК

Йордан Джермански е баща на четири деца, но това не му пречи да се слави като ценител на женската красота. Както вече писахме той е бил във връзка с моделката Ирен Онетева. Но много преди да се залюби с примата на фолка – Глория.

Певицата е много влюбена в новия си мъж. И това се вижда от факта, че тя за първи път демонстрира публично връзката си, предават от pik.bg. Единствените мъже, за които се знае, че са били с Глория са Илия Загоров, който е й баща на дъщеря й и Георги Илиев – шефа на ВИС – 2.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар