Новият на Антония Петров – милионер-менте (Вижте как я излъга)

Гласувайте за статията

Антония Петрова от много избиране удари на камък, новия й се оказа милионер, ама менте

Антония Петрова си вкара автогол с новия си любовник. Миската от един богаташ се прехвърли в постелята на друг. Но за съжаление последното й гадже Иво Батинков не се оказа колосален милионер. А кредитен.

Вместо паралия бившият шеф на елитната болница „Токуда” не притежавал никакви средства кеш. Бил потънал в заеми до гуша. А от скоро се заробил и с непосилни кредити. Които не можел да обслужва.

Снимка: Инстаграм

С една дума пернишката „Мис България” се хвърли в леглото на закъсал с парите милионер. Говори се, че Ивайло завел изгората си на почивка в Гърция. Но вместо луксозна ваканция на някоя екзотична дестинация Батинков купил ваучери на безценица и завел попреминалата красавица в южната ни съседка на промоция.

Говори се, че преди да зе запознае с „Мис България 2009“ той живеел при приятелка. Която от две години го издържала. Заради Антония милионерът-менте зарязал бившата си и сега мачка чаршафите с миската.

По последна информация споделена от техни близки влюбените имали намерения да сключат брак в Порто Елея. А снимките, които публикува хубавицата в социалната мрежа доказват, че наистина са там, предават от електронното новинарско издание pik.bg.

Според слуховете силиконовата кукла или е много влюбена в новия си или пък изобщо не подозира как я лъже. И лъскавия живот и високия стандарт, който й осигурява любовникът й са единствено на кредит.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар