Новият на Антония Петрова я вбеси с горещо парти (Вижте как не го изпуска от очи)

Гласувайте за статията

Антония Петрова тъкмо си помисли, че е намерила идеалния мъж и той взе, че си показа рогата!

Миската Антония Петрова остана попарени от начина на забавления на новото си гадже. Мистериозният бизнесмен Николай я приюти я тузарската си къща в покрайнините на София. Но явно има една условие – да не му краде малките забавления в живота. А той ще се окаже голям специалист по „тънката част“!

Блондинката бе забелязана на частно парти в нов столичен клуб, който предлага горещи забавления за платежоспособни господа. Забавата бе организирана от виден бизнесмен, който май-май е новият любим на Антония Петрова. С цялото си неблагоразумие, или пък напълно тенденциозно, той я поканил на мъжкото парти.

Миската със сигурност е останала изумена от видяното. Присъстващите пък леко се смути от нейното присъствие, което било подкрепено от голяма женска компания. Все пак, идеята на клуба и партито е забавление за мъже и това стана ясно на всички, щом на сцената излезели три красиви модела без каквито и да е дрехи по тях!

Освен мъжете, Антония Петрова също останала с отворена уста! Тя може би не е очаквала, че нейният Николай си пада по такъв тип забавления и не се срамува да й го каже и покаже.А и нищо чудно блондинката сама да е изявила желание фда присъства, за да не го пусне сам на подобно парти, пише pik.bg.

Антония Петрова трябва да се раздели с розовите мечти

Антония Петрова трябва да се раздели с розовите мечти

Каквато и да е причината за присъствието й на частното мъжко парти, тя се е правила, че е приятно да е там, който й да си е личало точно обратното. Приближени на Антония Петрова коментират, че тя би преглътнала подобни изцепки от мъжа си, само ако й се отблагодаря добре финансова. И така започва да прилича не на любов, а на сделка!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар