Виж новите съквартиранти в Къщата на ВИП Брадър!

Гласувайте за статията

Двама души са новите попълнения в риалити предаването

 

Люси Дяковска и Иван Ласкин са новите звезди, които се присъединиха към останалите съквартиранти във „ВИП Брадър”. Чаровната певица и актьорът са поредните, които ще се борят за вниманието на зрителите, а и за наградата на риалити предаването.

Люси влезе в Къщата

Люси влезе в Къщата

Очаква се, че присъствието на Ласкин ще създаде напрежение в Къщата. Известният най-вече с ролята си във филма „Васко да Гама от село Рупча” си има стара закачка със синоптичката Никол. Още веднага, когато тя го забеляза да прекрачва прага на дома в Нови Хан, се сконфузи и притесни, забелязаха всички пред екрана. Никол участва заедно с Иван в друго шоу – „Черешката на тортата”, където той многократно се опитваше да я дразни и подиграва за интелектуалното й ниво.

Иван Ласкин - кошмарът на Никол

Иван Ласкин – кошмарът на Никол

Какви още конфликти ще се разгорят във „ВИП Брадър” тепърва ще имаме възможността да узнаем. Първата изгонена се оказа журналистката Соня Колтуклиева, която не събра достатъчно подкрепа от аудиторията за сметка на Къци Вапцаров и Орлин Павлов. Продуцентите готвят изненади и вече издадоха, че през седмицата до останалите популярни лица ще се нареди още един претендент за слава.

Кой ще е той? Официално не се знае, но по всяка вероятност това ще е Божидара Бакалова, която е бивша интимна половинка на къдрокосата Люси.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар