Нова трагедия в Холивуд! Съпругата на Джон Траволта почина (Рак уби Кели Престън)

Гласувайте за статията

Нова трагедия сполетя Холивуд – Кели Престън, съпругата на обичания актьор Джон Траволта, си отиде

Черен ден е днес за Холивуд. След като научихме, че внукът на Елвис Пресли се е самоубил, до нас достигна още една лоша новина. Кели Престън, любимата жена на Джон Траволта, е починала. За трагедията съобщи самият актьор, толкова ценен от мнозина. Благодарение на поста му в инстаграм новината бързо обиколи света.

В крайна сметка Кели загуби тежката битка с рака. Преди две години тя бе диагностицирана със злокачествено заболяване на гърдата. Веднага започва лечение, което обаче се оказва не толкова успешно, колкото всички очаквахме. Положителни резултати няма и както е видно, случи се най-лошото. Ракът победи една силна и смела жена. Едва на 57 години любимата на Траволта напусна нашия свят.

Двамата са женени от 29 години и имат общо три деца. 20-годишната Ела споделя болката си в искрен пост след смъртта на майка си: „Обичам те толкова много, мамо!“. Все още не е ясна каква е била реакцията на 9-годишния Бенджамин, но се предполага, че той би преживял загубата най-тежко. Припомняме, че 16-годишният Джет почина през 2009 г., оставяйки празнота за цял живот в сърцата на родителите си.

Самият Джон Траволта е съкрушен заради трагедията. За да се справи с болката, той смята да се оттегли далеч от обществения интерес и да бъде с децата си, за които това също е невиждан удар. Както пише dailymail.co.uk, актьорът признава: „Любовта и животът на Кели винаги ще се помнят“. Безспорно Престън ще остане любимата жена на световноизвестния Траволта, негова опора и надежда за по-добри дни. 29 години заедно са красноречиви за силата на отношенията им. Не се и съмняваме, че любовта им би продължила още толкова, ако не бе страшната диагноза. Желаем ви утеха, семейство!

Кели Престън си отиде от рак на гърдата

Кели Престън си отиде от рак на гърдата
Снимка: фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар