Новата силиконова кралица е от Афганистан! (Потрес снимки)

Млада жена от Афганистан с право си спечели прозвището „силиконова кралица“

Афганистанка плаши с огромните си джуки, крие упорито самоличността си от хората

Новата силиконова кралица е от Афганистан! В това са категорични онлайн потребителите, сред които от няколко дена истински бум предизвикват снимките на млада жена от мюсюлманската държава. Която, типично според изискванията на религията и страната си, е покрила главата си със забрадка, за да не се вижда косата й.

afgan4Лицето й обаче е напълно открито и доведе до сериозни дебати и дори подигравки сред форумци. А причината за това са огромните й силиконови джуки, които съвсем заслужено биха могли да й спечелят приза за най-големите джуки в света. А в родината й като нищо да й навлекат и смъртна присъда, предвид строгите закони там.

Най-вероятно това е причината жената упорито да крие самоличността си. В социалната мрежа Инстаграм, където е качила фотосите си, тя се представя единствено с прякора си 8gates2paradise.

Нещо повече, госпожицата или госпожата, няма как да знаем, не крие, че се гордее с външността си и се смята за изключително красива, въпреки, че голяма част от хората я критикуват.

С джуките си афганката задмина и рускинята Кристина Рей. Която до момента беше смятана за жената с най-много силикон в устните си. 22-годишното момиче има над 100 инжекции за уголемяване, за които е пръснала около 5 500 долара.

И не крие, че не смята да се спира с интервенциите. Предвид ожесточената „конкуренция“, която има в лицето на мюсюлманката, със сигурност ще се подложи на още корекции, за да я задмине, хилят се онлайн потребителите.

А кои са жените с най-големи силиконови джуки в света, можете да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.