Новата на Митко Динев се усуква около семеен богаташ с деца! (Скандални кадри)

Митко Динев смени Емануела с бръмчалка от класа

Новата на Митко Динев се усуква около женен богаташ с две деца

Новата на Митко Динев се усуква около богаташ, който е семеен и има две деца! Жената, с която милионерският наследник смени Емануела, не случайно има звучния прякор Дарина Общата.

В ексклузивно видео се вижда как Аврамова си е завряла задника в полуголото тяло на популярен и богат мъж в бизнес средите. Тънката подробност е, че той е женен и има две деца. Което очевидно не е проблем за новата на Динев да му се предлага.

След разкритията, че Дарина Аврамова мачка чаршафите на милионерския наследник, бургазлии са коментирали пред местна медия, че тя е много добро момиче.

Митко Динев новаДруг е въпросът, че в светските среди се говори, че тя има афинитет само към мъже с пари. И най – вече – ако те са гаджета на нейни приятелки. Дарина правела всичко за тях.

Митко Динев толкова е влюбен, че на нова година завел нея и детето й в баровски комплекс до Велико Търново. Любопитна подробност е, че младежът решил да плати куверта на момчето на Общата, а не на собствения си син, който носи неговото име.

Освен това Митко Динев показва, че любовта е над всичко. Той например не се притеснява, че Дарина гони 100 кила видно от снимката в галерията. Много е възможно някой ден тя да поеме и неговата лична охрана. Това няма да и е за първи път.

Добрата мацка има опит с охранителите му, предават от hotarena.net. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.