Новата Гопи от „Остани с мен“ замесена в убийство (Невероятни разкрития за Деволина Бхаташарджи)

Гласувайте за статията

Новата Гопи от „Остани с мен“ замесена в убийство

Криминална сага се върти около новата Гопи от „Остани с мен“. Деволина Бхаташарджи се оказа забъркана в полицейско разследване заради убийството на бижутер.

Красавицата неволно се оказа в центъра на любовен триъгълник, който може да послужи за сюжет на най-новата боливудска или холивудска продукция. И дори най-добрите полицаи от „От местопрестъплението: Маями“, начело с Хорейшо Кейн биха се затруднили да разкрият истината.

През ноември миналата година, индийските медии гръмнаха с новината за убийството на известен бижутер. Ювелирът правел уникални изделия, които се ценели високо в света на кинозвездите. Най-странното обаче е, че за смъртта му не е отговорен някой крадец. Полицията подведе за разпит влиятелен индийски политик. Който по ирония на съдбата се оказа и годеник на Деволина Бхаташарджи.

В последвалите дни драмата се разгърна с пълна сила. Оказа се, че търговецът на бижута редовно правел накити за актрисата, по поръчка на нейния годеник. Тримата се срещали редовно в ателието на златаря, а в един момент той се увлякъл по красивата актриса.

Градските легенди твърдят, че мъжът предложил пари и накити на годеника на Гопи от „Остани с мен“, за да му позволи да прекара една нощ с нея. В пристъп на ревност и ярост обаче, мъжът го убил. Разследването продължава, като полицията задържа годеника на Деволина Бхаташарджи в ареста. Самата тя бе привикана за разпит, но пред пресата заяви, че не знае нищо по въпроса. „Вярвам, че истината ще излезе наяве. Не се чувствам заплашена. У дома съм и съм спокойна. Не се боя за живота си“, каза още индийската красавица.

Новата Гопи от "Остани с мен" се оказа с характер сн. Инстаграм

Новата Гопи от „Остани с мен“ замесена в убийство сн. Инстаграм

Деволина е известна като огън-момиче в индийското кино. Актрисата не прави компромиси с никого и не се съобразява с никакви ограничения. Острият й език я скара с куп нейни колежки, но досега не бе замесвана и в подобни дела.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар