Новата Гопи от „Остани с мен“ – върла скандалджийка (Подробности + още инфо за сериала)

Новата Гопи от „Остани с мен“ – върла скандалджийка (Подробности + още инфо за сериала)
4.5 (90%) 2 votes

Новата Гопи от „Остани с мен“ — скандалджийка и половина

След напускането на Джиа Манег от „Остани с мен“, екипът си намери нова Гопи — Деволина Бхаташарджи. Чаровната актриса от хитовата поредица демонстрира невероятен дух и весело настроение пред феновете, но зад кулисите на сериала е истинска скандалджийка.

От това се оплакват и най-близките й колеги, които твърдят, че Деволина въобще не е от кротките и тихи звезди. Тя изключително много се сближава с екранната Раши в поредицата и след като продуцентите убиват героинята, за да се отърват от приятелката й, тя се изпокарва с новата звезда, която идва да играе на нейно място.

Деволина признава, че дори е имало бой зад кулисите и скубане на коси. Но тя отказва да назове причината за скандала между двете.

Това обаче не е единственият случай, в който звездата си позволява такова поведение. Екранният й бъдещ съпруг — Джигар, споделя, че колежката му се е държала неуважително с по-възрастна актриса по време на снимките. „Докато с Вандана Витлани /Урмила/ репетирахме една от сцените в хола, Деволина дойде и се скара с нас, защото прекъсваме репетициите й. Наложи се да й направя забележка, че прекъсва работата ни, но вместо да се извини, тя ни вдигна скандал“, споделя още Вишал Сингх. По повод на този скандал, новата Гопи от „Остани с мен“ обаче мълчи.

Новата Гопи от "Остани с мен" се оказа с характер сн. Инстаграм

Новата Гопи от „Остани с мен“ се оказа с характер сн. Инстаграм

Иначе в сериала Деволина наистина преминава през куп промени. Първо героинята й ражда момиче, което е отвлечено и тя е прогонена от дома на Моди. След години се завръща, с Ахем се помиряват, заживяват като семейство, но той е убит. Умира и Раши, а семейството венчава Гопи и Джигар. Но тъй като тази сюжетна линия не се харесва на зрителите, продуцентите ги разделят и въвеждат нови персонажи в предаването. Накрая сюжетът се фокусира върху децата на Гопи и Раши, както и върху още нови герои. А Деволина се въплъщава в няколко образа едновременно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар