КОЩРАМБА? Не – новата визия на Азис!

Гласувайте за статията

Някои го сравниха дори с Тарзан или „подплашена от ловци мечка”

 

Азис или Азия Ротшилд внесе голям смут в интернет пространството.

Потребители се изреждат в обезумяло състезание кой ще измисли по-гадно определение за новата му визия, с която той се похвали искрено и от сърце. Думи като „кощрамба”, „подивяла мечка”, че даже и взеха назаем личността на Тарзан – това може да се прочете във виртуала по адрес на чалга изпълнителя.

Азия Ротшилд в компанията на красиви девойки

Азия Ротшилд в компанията на красиви девойки

Напоследък той е в хорските усти и то не заради творчеството си…Този негативен знак силно тревожи заклетите му фенове, че вместо да се вълнуват от песните му, всички са настървени да го плюят.

Явно ромският славей просто не успява да впечатли с друго, но кисненето в социалната мрежа си дава отражение – поне предизвиква някакви реакции.

Хубав/а ли е?!

Хубав/а ли е?!

Дали му се нравят или не, това не подлежи на контрол и налагане на тон. Всеки има своето виждане за нещата, а масово всички се потрисат от последните му опити да се трансформира окончателно в жена.

Плашещите резултати, според коментаторите, няма да му вдигнат рейтинга, ако случайно се надява на това, смятат те. По-добре да помисли с какво да изненада публиката, която го обича заради музиката и гласа, а не се кефи на подобни изцепки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “КОЩРАМБА? Не – новата визия на Азис!”

  1. Aneliq Doncheva-Dyankova

    сеп. 09. 2012

    ДЪРТА ЦИГАНКА!

    Reply to this comment

Добавете коментар