Нина Добрев с райска ваканция в Гърция (Показа супер тяло на плажа)

Гласувайте за статията

Нина Добрев тази година пропусна България заради Гърция

Гърция е новата любима дестинация за почивка на Нина Добрев. Канадската актриса с български корени избра да почива на Миконос, вместо на Слънчев бряг. Родната хубавица пи бира с приятелки, скача от скалите, вози се на яхта и плува като русалка из кристалните води на Бяло море. А компания й правеха цяла тайфа приятели, с които се забавлява повече от добре.

Хубавата Нина сподели снимки от ваканцията си. На тях се вижда, че бившата вампирка се радва на слънцето и морето в компанията на свои приятели. Чаровницата, освен това демонстрира страхотна фигура, заради която човек може да й завиди просто. И то благодарение на йога и пилатес, с които се поддържа във форма.

Само преди дни Нина беше в слънчева Доминикана. Красавицата се забавляваше с Вин Дизел и приятелите им на яхтата му. Двамата станаха изключително близки след филма „Трите хикса“, като продължават да са приятели и досега.

Нина е близка приятелка и със Скалата, но с Вин Дизел наистина са неразделни. Приятели на актрисата разказват, че двамата страшно са си допаднали. Нина е близка и с половинката на Дизел, който неотдавна стана и баща отново. И тя бе една от първите, които му честитиха щастливото събитие.

Актьорът обаче не я придружи в Гърция, с което всякакви спекулации, че отношенията им може да са повече от приятелски, бяха прекратени. Там Нина е почти изцяло в женска компания и по всичко личи, че се чувства спокойна, сигурна и много щастлива. Красивата актриса, освен това се наслаждава на краткия отдих извън натоварената си програма. Тя е постоянно търсена за интервюта, реклами, участия в различни проекти, а през септември започва турнето с промотирането на новия й филм.

Нина Добрев с райска ваканция в Миконос сн. Instagram

Нина Добрев с райска ваканция в Миконос сн. Instagram

Нищо чудно, че разходките до България минаха на заден план.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар